Hlavní obsah

Princ Harry by chtěl strávit celý život v Africe

Novinky, The Sun, jky, Novinky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britští novináři se tázali prince Williama a prince Harryho, jaká povolání by chtěli vykonávat, kdyby byli obyčejní lidé, kteří se nenarodili do královské rodiny. Princ William se rozpovídal o něco více a svého mladšího bratra si pořádně dobíral. Z něj nakonec vypadlo jen to, že by chtěl trávit všechen svůj čas v Africe.

Článek

"Pokud by vaše příjmení nezněla Windsor, ale třeba Smith nebo Jones a neměli byste tak povinnosti, do kterých jste se narodili, co byste chtěli dělat v profesionálním směru?" zněla otázka novinářů z deníku The Sun.

William odvětil: "Když jsem byl mladší, tak jsem chtěl být policistou, což bych už teď ale nechtěl. No, to je opravdu zrádná otázka. Asi bych chtěl létat s helikoptérou  Určitě. Chtěl bych být pilotem helikoptér Spojených Národů nebo něco takového. Potřeboval bych dělat něco aktivního, pokud možno aspoň trochu zábavného, venku a nějakým způsobem pomáhat lidem."

Když se novináři obrátili na Harryho se stejnou otázkou, tak jim do řeči skočil opět William: "Pravděpodobně by seděl u počítače, hrál hry a popíjel pivo."

Harry, který má již dlouhou dobu přítelkyni Chelsy Davyovou, jejíž rodiče vlastní ranč v Zimbabwe, reagoval s úsměvem: "Ó, mnohokrát díky! Ne, teď vážně. Nevím jak dobře by to fungovalo, ale pravděpodobně bych žil v Africe. Chtěl bych tam trávit všechen svůj čas"

Reklama

Související témata:

Související články

Princ Harry možná zamíří do Afghánistánu

Britský princ Harry se nakonec pravděpodobně vydá do bojové oblasti. Na místo dříve zvažovaného Iráku by měl podle informací britského bulvárního listu News...

Výběr článků

Načítám