Hlavní obsah

Pražské letní kino otvírali Petr Jákl a Romana Vítová

Novinky, jky
PRAHA

Otevření letního kina na pražském Střeleckém ostrově na počátku června se účastnil pár, který čeká již v nejbližší době svatba - Petr Jákl a Romana Vítová. Během slavnostního večera zazpívala hostům Lucie Bílá a poté se promítal film Karla Smyczka a Michaela Kocába "Pražákům, těm je tu hej".

Článek

Rosnička Romana Vítová oslavila 8. června své třicáté narozeniny a blíží se jí další významný životní moment. Původně měla svatbu s Petrem Jáklem naplánovanou na první červnový víkend, nakonec ale mohou být jen rádi, že ji posunuli, protože v tu dobu pršelo. Svatba se však dle našich informací blíží mílovými kroky.

Pár si také vlastnoručně vyzkoušel namíchat oblíbené letní koktejly z Becherovky. Petr Jákl se netajil tím, že u svých rodičů má doma dokonce dva bary, jeden z nich v bývalém dětském pokoji. Takže mu trénink s lahvemi pod vedením zkušených barmanů nečinil žádný problém.

Na akci se objevil i bývalý přítel Terezy Pergnerové a soutěžící z reality show VyVolení 2 Kykolka. "No co bych řekl, jsem tu pracovně a užívám si to. Navíc jsem šťastně ženatý, manželka je těhotná, tak se musím otáčet, abych se o nás postaral," řekl Novinkám s úsměvem Kykolka.

Na Střeleckém ostrově se bude každou středu od 16:00 konat Beton Relaxační Den. Řada klasických i netradičních sportovních disciplín, ochutnávka letních koktejlů na bázi Becherovky a k tanci i poslechu je připravený speciální letní koktejl muziky.

Na ostrově bude film, hudba i divadlo

Dramaturgie 11. ročníku festivalu nabídne návštěvníkům to nejlepší ze současné domácí a světové kinematografie i klenoty z filmové klasiky. Těšit se můžete také na pravidelné čtvrteční koncerty. Pestrou směsici domácích interpretů a formací (Jablkoň, Katapult, Švihadlo, aj.) doplní i zahraniční hosté. Filmovou a hudební nabídku festivalu obohatí například i divadelní spolek brněnská Husa na provázku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám