Hlavní obsah

Princi Harrymu se prý na cvičení zalíbila mladá barmanka

Přesně v souladu se svou reputací se britský princ Harry, který je nyní se svou jednotkou na vojenském cvičení v Kanadě, zakoukal v jednom nočním baru v Calgary do místní mladé barmanky. Vydržel v baru Cowboys Niteclub až do zavírací ve čtyři ráno a pak zůstal s dívkou Sherry o trochu déle, aby se měli příležitost blíže seznámit, informovala v pátek kanadská média s odvoláním na majitele country-podniku Douga Donalda.

Článek

"Vypili spolu pár skleniček a pak ještě zůstal, aby si popovídali," řekl majitel v černém kovbojském klobouku televizní stanici CBC. Podle něj princ naznačil, že se během nynějšího víkendu ještě vrátí, aby se s Sherry setkal.

Princ oblečený v civilu, tedy v džínsech, bílém tričku a baseballové čepici, byl doprovázen několika britskými vojáky a také dvěma příslušníky kanadské jízdní policie v civilu, kteří byli zodpovědní za jeho bezpečnost.

Musel ale portýrovi předložit svůj osobní průkaz, protože personál se chtěl přesvědčit, že nebude nalévat osobě mladší 18 let, jak předepisuje zákon ve státě Alberta. Tím pádem ale personál věděl, že nejde o někoho, kdo by se jen princi podobal. "Portýr si prohlédl průkaz a jen vydechl: 'Můj ty bože, princ!',"

Nejmladší ratolest britské královské rodiny, která si odbývá vojenskou službu v hodnosti podporučíka, prý v baru netancoval, ale podle Donalda jen upíjel kolu s rumem.

Harry je od minulého týdne s částí své jednotky na cvičení v Suffieldu nedaleko Calgary, v jednom z největších výcvikových prostorů západního světa o rozloze 2600 kilometrů čtverečních, jak informovala kanadská i britská média. Oficiálně však jeho přítomnost v Kanadě nikdy nebyla potvrzena.

Harry měl původně se svým plukem Blues and Royals jet letos na jaře sloužit do Iráku, mise však byla nakonec zrušena s důvodu příliš velkého bezpečnostního rizika jak pro něj, tak kvůli němu pro jeho spolubojovníky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám