Hlavní obsah

Harry Potter vymění koště za fiat

– LONDÝN

Se vzrůstající netrpělivostí čeká představitel čarodějnického učně Harryho Pottera Daniel Radcliffe na 23. červenec, kdy konečně oslaví osmnácté narozeniny. Dosáhne totiž nejen plnoletosti, ale především bude moci začít disponovat penězi, jež si vydělal.

Článek

Jmění Daniela Radcliffa se v současné době odhaduje na 15 miliónů euro (více než 420 miliónů Kč). Nehodlá je však bláznivě prohýřit. Na rozdíl od mnoha vrstevníků, kteří by je vyměnili za luxus, zůstává stát pevně nohama na zemi.

Ze všeho nejvíce se těší, že si pořídí vlastní auto. "Daniel se chce obdarovat Fiatem Punto," svěřil internetovému serveru Digitalspy jeden z jeho dobrých přátel.

Po přepychovém sportovním voze hrdina potterovské ságy, jenž se nejčastěji proháněl na koštěti, netouží ani v nejmenším, i když by si ho klidně mohl dovolit. Důvod? "Pokud by vyjel na ulici v okázalém autě," pokračoval kamarád, "všichni by si okamžitě pomysleli, že patří někomu hodně bohatému nebo slavnému." A poutat na sebe pozornost veřejnosti je to poslední, po čem představitel Pottera prahne.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám