Hlavní obsah

Herečka Lindsay Lohanová se pokusila o sebevraždu

LOS ANGELES

Začíná to vypadat, že Lindsay Lohanová jde ve stopách zpěvačky Britney Spearsové. A to nejen kvůli tomu, že talentovaná herečka podruhé během několika měsíců skončila v léčebně pro prominentní toxikomany, ale hlavně proto, že vinou dlouhodobé závislosti na alkoholu (a na rozdíl od Spearsové i na drogách) se údajně pokusila o sebevraždu.

Foto: Profimedia.cz

Lindsay Lohanovou provází mnoho problémů s alkoholem a drogami.

Článek

K jednomu pokusu o sebevraždu, jak uvádí týdeník Star Magazine, došlo během poněkud bujarého večírku. "Z ničeho nic se zmocnila nože a pokoušela si podřezat žíly na zápěstí," uvedl jeden z důvěrných známých Lindsay, která 2. července oslaví své jednadvacetiny. "Jedna z účastnic si toho všimla, vytrhla jí ho z ruky a potom jsme se společně snažili před ní ukrýt všechny ostré předměty."  

Tím však dramatické události neskončily. Lindsay se s balíčkem Paracetamolu zavřela na záchodě a hystericky ječela, že pokud se někdo pokusí vylomit dveře, okamžitě všechny pilulky spolyká. "Nechte mě na pokoji, já chci umřít!" vyhrožovala.  

Nakonec se ji odtamtud podařilo vystrnadit, aniž by hrozbu splnila. "Bojíme se však," cituje Star Magazine další hereččiny blízké, "že podobný výstup se může kdykoli opakovat a skončit tragicky."

Reklama

Související články

Lindsay Lohanová se předávkovala kokainem

Lindsay Lohanová si namíchala téměř smrtelný mix kokainu a léků proti bolesti. Dvacetiletá herečka, která právě natáčí v Londýně reklamu na módní značku...

Výběr článků

Načítám