Hlavní obsah

Dvacetiletá Američanka porodila potřetí dvojčata

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

AUSTIN

Dvacetiletá žena z Texasu skutečně ví, jak efektivně plodit potomky. Porodila již potřetí dvojčata, ačkoli pravděpodobnost vzniku dvou embryí v děloze je velmi nízká. Společně se svým o rok starším partnerem patří mezi nejplodnější obyvatele Dallasu, celkem už mají sedm dětí. Jako nezaměstnaní jsou však zcela závislí na dávkách od státu.

Článek

Amanda Gonzalesová porodila třetí set císařským řezem v nemocnici při Baylor University. Celkově však rodila počtvrté, z prvního početí vzešla dnes čtyřletá Natalie. Ta má o rok mladší bratříčky Adama a Sebastiana a o dva roky mladší sestřičky Rachel a Raqeuel.

Dvojice je finančně zcela závislá na státu. Jednadvacetiletý Joshua Brown bude mít plné ruce práce s pěti staršími sourozenci, zatímco matka se bude věnovat nejnovějším přírůstkům.

"Vždycky jsem se starala o děti, už do dětství, myslím, že to mě naplňuje. Když jsem pracovala jako chůva, chtěla jsem vždy svoje děti, spousty dětí," tvrdí po čtyřech porodech sedminásobná maminka.

Reklama

Související články

Dvanáctileté děvče porodilo druhé dítě

Když jí bylo jedenáct, porodila svému dvacetiletému příteli syna Mitju. Nyní má dvanáctiletá Baštam Gorbunenková za sebou druhý porod a na světě je díky...

Japonka porodila vlastní vnouče

Padesátiletá Japonka se stala matkou a babičkou ve chvíli, kdy na svět přivedla dítě počaté z vajíčka své dcery. Zdravé dítě přišlo na svět bez větších...

Míšenka porodila "černobílá" dvojčata

Britka Kerry Richardsová se strefila do statistické možnosti jedna ku miliónu, když se jí podařilo porodit černobílá dvojčata. Míšenka s anglickými...

Výběr článků

Načítám