Hlavní obsah

Evě Herzigové se narodil chlapec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TURÍN

Česká topmodelka Eva Herzigová má první dítě. Svého syna přivedla na svět v pátek večer v italském Turíně a porod byl bez komplikací. Potvrdila to Milada Karasová z agentury Czechoslovak Models, která Herzigovou před lety objevila.

Článek

Chlapeček měřil 52 cm a vážil 4,40 kilogramu. Otcem dítěte je italský podnikatel a partner Herzigové Gregorio Marsiaj. Čtyřiatřicetiletá rodačka z Litvínova před několika dny oznámila, že je připravena definitivně opustit módní mola, na nichž se pohybuje od svých 16 let, a do budoucna by se chtěla věnovat herectví, s nímž má už jisté zkušenosti.

Ve snímku Modigliani se před třemi lety po boku Andyho Garcii představila v roli manželky Pabla Picassa Olgy, ve francouzském snímku Strážní andělé z roku 1995 byl jejím hereckým partnerem Gérard Depardieu. Zahrála si i v italském snímku L'amico del cuore z roku 1998 a v roce 2000 v americké produkci Just For The Time Being.

Herzigová, pro niž znamenal největší průlom v kariéře rok 1994, kdy nafotila reklamu na podprsenku značky Wonderbra, se už v minulosti netajila přáním přesunout se z módních mol do světa filmu. Už dříve řekla: "Od doby, kdy jsem byla malá dívka, jsem snila o herectví. Modelkou v šedesáti letech být nemůžete, avšak jistě můžete být herečkou. Takže bych ráda dělala tuto profesi."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám