Hlavní obsah

Petr Zvěřina: ve vile se musí hrát hned od začátku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

VyVolení 3 se blíží a účastníci první série Petr Zvěřina a Wendy se rozhovořili o tom, jak by se dle nich měl soutěžící ve vile chovat. Prima zahájila v pátek v Brně sérii castingů na účastníky reality show VyVolení - Noví hrdinové. Už od rána se před místem, kde konkurzy probíhají, hromadí davy zájemců, kteří chtějí zkusit štěstí.

Článek

"Odhaduji, že je tady dnes něco kolem tisíce lidí, ale větší nápor očekáváme zítra, kdy nebude pracovní den," prozradil tiskový mluvčí televize Prima Ladislav Pavlík.

Jakou taktiku zvolit? Tak tím si teď lámou hlavu tisíce lidí, kteří chtějí postoupit do nejužších výběrů, následně bojovat o hlasy televizních diváků a vychutnat si ten pocit, kdy se za nimi zavřou trezorové dveře Vily. Zaručený recept však neexistuje.

"Musejí být originální, zajímaví, spontánní, upřímní. Já jsem byla svá a nepřetvařovala se, to lidi poznají," radí účastnice první řady VyVolených Wendy. Drsný Petr Zvěřina to vidí jinak. "Musejí hrát už od začátku. U komise hned říct, že jsem přišel vyhrát, ale vzápětí dělat, že je mi to úplně jedno. Je to celé hra. Já jsem to tak dělal - a vyšlo mi to."

Konkurzy se postupně přemístí z Brna do Ostravy a příští týden nakonec i do Prahy.

Reklama

Související témata:

Související články

Prima chystá třetí řadu reality show VyVolení

Televize Prima se chystá odvysílat třetí řadu reality show VyVolení, tentokrát s dovětkem VyVolení - noví hrdinové. První červnový týden se uskuteční konkurzy...

Výběr článků

Načítám