Hlavní obsah

Renč s Langmajerem jedou natáčet do Bosny a Rumunska

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Již tuto sobotu odjíždí čtyřicetiletý herec Jiří Langmajer s režisérem Filipem Renčem a jeho štábem nejprve do Bosny a pak do Rumunska. Budou tam natáčet film Na vlastní nebezpečí.

Článek

"Tento film bude pro mne zase něčím zcela novým. Zřejmě to navíc bude nejnáročnější role, kterou jsem až dosud točil, docela mazec. Jako hrdina tohoto příběhu budu totiž jezdit na divoké vodě v horách na raftu. Téměř dva měsíce bez rodin, bez kamarádů, bez možnosti si někam na chvíli jet oddechnout. Čeká mě tím pádem pořádná dřina. A na ni se vlastně pořád připravuji prací, protože stále jen a jen pracuji," usmívá se Jiří Langmajer.

Tím, že se pohybuje na divadelním jevišti nebo natáčí před televizními kamerami, si stále upevňuje fyzičku a je pořád v akci.

"Vysvětluje to všechny ty spekulace, které se objevily, proč se moje postava doktora Hrušky v Ordinaci v růžové zahradě zatím ztratí ze scény. Ale ze seriálu mě ani nevyrazili, ani se moje postava divákům neomrzela, jen potřebuji odjet. O té roli ve filmu už vím rok a půl a prostě jsme se s televizí domluvili na takových prázdninách," vysvětluje herec.

"Po návratu z Balkánu si budu muset od práce orazit. Proto mám už teď zajištěnou desetidenní dovolenou u moře, kam pojedu s dětmi, abych si je také trochu užil," těší se herec, kterého pak čeká další natáčení s Dušanem Kleinem.

Má novou image

Když přišel na křest DVD filmu Pravidla lži, ve kterém hraje výraznou roli, byl k nepoznání. Zarostlý, v brýlích, s kšiltovkou na hlavě a v kraťasech.

"Vůbec nejde o novou image, prostě jsem teď netočil pár dní Ordinaci, a tak jsem si mohl dovolit být zarostlý. Kvůli roli lékaře jsem se musel denně poctivě holit a to mě dost nebavilo. Dokonce jsem měl nabarvené vlasy na žluto, barvení vlasů byla velká otrava. V těchto dnech mi moje divadelní role dovolují vypadat poněkud neupraveně. A když mě teď jen tak někdo nepozná, tak je to docela dobře," dodává spokojeně herec.

Reklama

Výběr článků

Načítám