Hlavní obsah

Rozhořčený Brit spálil německým turistům ručníky

Novinky, The Daily Mail, jky, Novinky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SAN REMO

Brit Glyn Bowden, který pečoval o skupinu velšských turistů v Itálii, už byl tak znechucený chováním německých turistů, kteří si obsazovali lehátka ručníky, že všechny jejich osušky hodil na hromadu a zapálil. Pětapadesátiletý muž byl pak velmi překvapen, když byl neprodleně po svém činu zatčen místní policií.

Článek

Bowden, který působil ve skupině jako řidič, přivezl na dovolenou do italského resortu Viana Marina nedaleko San Rema 55 velšských turistů. Když si mu poprvé partička z jižního Walesu stěžovala, jak si němečtí turisté přivlastňují lehátka, tak řekl jen: "Nechte to na mně" a všechny ručníky z lehátek strhnul a hodil je na hromadu k bazénu.

"Jenže další ráno obsadili Němci veškerá lehátka ještě dříve než den předtím. Tak jsem udělal to samé - Němci na mě jen koukali přes okna a hrozili mi zatnutými pěstmi," řekl s úsměvem Bowden.

Další ráno bylo na místě opět asi dvacet ručníků, které tam museli Němci dát ještě pozdě večer nebo během noci. "No, tak jsem vzal těch 20 osušek, hodil jsem je na hromadu na pláž a zapálil. Všichni britští turisté mi aplaudovali, ale za několik minut poté se objevili tři policisté a zatkli mě," uvedl velšský řidič.

"Chtěli mě obvinit ze zločinného poškození cizí věci, ale hotel, který byl vlastníkem ručníků, za mě u policistů intervenoval. Víte co, Němci si mysleli, že si udělají takovou svou soukromou pláž, ale nic takového. Chtěl jsem zajistit, aby měli moji turisté stejné možnosti jako oni," řekl muž z velšského města Tonyrefail.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám