Hlavní obsah

Kylie Minogue organizuje hon na chlapa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Australská hvězda Kylie Minogue (38), která nedávno překonala onemocnění rakovinou, si prý najala tým osobních asistentů, kteří jí mají pomoct najít toho správného muže. Drobná zpěvačka, která od rozchodu s francouzským hercem Olivierem Martinezem žije sama, by ráda vedle sebe měla "pohledného a úspěšného muže".

Článek

Do hledání se pustila s opravdovou vervou. "Chce, aby její partner byl pohledný a velmi úspěšný muž, jinak ji ten vztah nebude bavit," oznámila zpěvaččina tisková mluvčí.

"Ale ještě mnohem důležitější je, aby byl spolehlivý. Důsledky výběru nového přítele jsou dalekosáhlé a Kylie už nechce opakovat staré chyby."

Před několika týdny vzbudila Kylie pohoršení, když jela na dovolenou se ženatým mužem, Alexandrem Dahmem. Užívala si s ním v exkluzivním chilském letovisku Vina del Mar, zatímco Alexandrova manželka Laura zůstala ve vysokém stupni těhotenství doma.

Kylie ale zvěsti o tomto románku zuřivě popírá: "Nikdy jsem nikomu nebyla nevěrná a bylo by podle mého naprosto nemorální začít si něco se ženáčem." Odvážné tvrzení pro hvězdu showbusinnesu, které pomalu táhne na čtyřicítku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám