Hlavní obsah

Neopatrné milence na střeše viděly tisíce lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Videoklip páru oddávajícího se milostné vášni na střeše londýnské budovy bleskurychle obletěl internet. Zaměstnanci firmy se sídlem ve čtvrti Soho totiž neopatrné milence natočili na video, které pak uveřejnili na internetu.

Článek

Ještě než byl klip 'Sex and the City' ze serveru YouTube.com stažen, stačily ho zhlédnout tisíce lidí z celé planety. Pracovnice firmy, z jejíž kanceláře ve druhém patře protější budovy byl na místo scény nejlepší výhled, řekla deníku The Sun, že ji šokovalo, když spatřila muže a ženu užívající si milostné hrátky.

"Zrovna jsem na něčem pracovala, když jsem se podívala z okna a uviděla na střeše protějšího domu chlapa, jak to té dívce dělá zezadu," uvedla svědkyně, která si svůj objev samozřejmě nenechala pro sebe.

"Nemohla jsem tomu uvěřit, začala jsem se smát a volat kolegy. Jeden z nich vzal kameru a natočil to," pokračovala zaměstnankyně firmy. Zhruba půlminutový záznam doprovázely nevěřícné výkřiky konsternovaných diváků.

"Byla by to určitě skvělá náplň slunného odpoledne, ale řekl bych, že nyní toho ti dva jistě litují," řekl další ze zaměstnanců společnosti a dodal: "Teď se jim směje celý Londýn."

Totožnost přistižených milenců není známa. Podle serveru ananova.com si chvíle veřejného soukromí užívali na střeše divadla Windmill Theatre ve stejnojmenné ulici. V divadle působí taneční klub The Windmill International. Jeho zástupci odmítli, že by aktéry show byl kdokoliv z členů klubu.

Reklama

Výběr článků

Načítám