Hlavní obsah

Američan si myslel, že v Německu může chodit na ulici nahý

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NORIMBERK

Vylézt jen ve spodním prádle na ulici v USA je větší hřích než někoho na témže místě postřelit. Američané mají z nahoty a sexu na veřejnosti takový strach, že dokonce v televizi rozmazávají záběry uměleckých děl zobrazujících akty. O Německu si ale zjevně myslí, že se tam může člověk beztrestně prohánět v rouše Adamově. Jednačtyřicetiletý americký turista o tom přesvědčoval policii v Norimberku.

Článek

Vyrazil si do ulic jako nudista a věřil, že je to u našich sousedů naprosto běžné. Velmi ho proto zarazilo, když ho chytila policie a odvezla na stanici.

"Poslední dobou jsme tu měli nezvykle horké počasí, ale zároveň jsme tady nikdy nezažili nic podobného. Ten muž vypověděl, že si myslel, že procházet se nahý venku je v Německu tolerováno," uvedl mluvčí norimberské policie.

V Německu je nudismus velmi populární. Ve veřejných parcích je tolerováno opalování bez oblečení. Jednačtyřicetiletého Američana ovšem policie zatkla přímo v centru Norimberku zcela bez oděvu, který navíc nesl v příruční tašce. Na podivína upozornili chodci.

Vyšetřování odhalilo, že nebyl pod vlivem drog ani jiných omamných látek. Za svou nevědomost zaplatil 200 eur (asi 5600 korun) jako náhradu vyšetřování a pokutu.

Reklama

Výběr článků

Načítám