Hlavní obsah

Osmnáctiletá školačka nechyběla za 14 let jediný den

Novinky, jky
RAMSGATE

Michelle Boormanová zřejmě vytvořila světový rekord tím, že za celých čtrnáct let nechyběla ve škole ani jeden den. Mladá dívka svou výuku započala ve věku čtyř let a ve škole se tak objevila přibližně 2 660 dní bez přerušení.

Článek

Zatímco ostatní děti nosily do newslandské školy v Ramsgate v hrabství Kent omluvenky, tak Michelle Boormanová poctivě navštěvovala ústav každý den. Nikdy nechyběla ani v základní škole Clarendon House v témže městě. O výjimečné dívce informoval server Ananova.

"Není tajemstvím, proč jsem nikdy ve svém životě ve škole nechyběla. Miluji školu, takže jsem nikdy neměla nutkání zůstat doma a použít omluvu, že mi nebylo dobře, abych nemusela chodit. Vím, že jsem měla se zdravím hodně štěstí, ale když se cítím nemocná nebo jednoduše špatně, tak mi škola pomáhá přestávat na to myslet," řekla Boormanová.

"Nikdy jsem se nesetkala s někým, kdo by měl ke škole takový přístup jako Michelle. Pochybuji, že vůbec nějaký učitel, protože je to opravdu pozoruhodné," řekla Jane Bennettová, která na škole Clarendon House vyučuje.

Každý den si dává vitamíny

Matka dívky vše pouze potvrdila: "Jakmile dostává zimnici, tak ji překonává prací. A když už byla někdy Michelle nemocná, tak to bylo během prázdnin."

Dívka je tak trochu logicky školní premiantkou. Z jejího života je pak už známé pouze to, že hraje dívčí košíkovou, tenis, golf a každý den si dává jednu multivitamínovou tabletku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám