Hlavní obsah

Sharon Stoneová má utajeného milence

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywoodské radary tentokrát selhávají. Ani nejzkušenějším a nejprotřelejším pátračům se totiž nepodařilo identifikovat muže, který se začal objevovat po boku někdejšího sexuálního idolu Sharon Stoneové.

Článek

Jasné je pouze, že nejde o náhodného společníka devětačtyřicetileté hvězdy snímku Základní instinkt. S ním by při procházce v kalifornském Malibu možná také žertovala a smála se jeho povídání. Stěží by se však od něj nechala, jak potvrzují očití svědci, vášnivě líbat.

"Sharon vypadá neuvěřitelně dobře. Nikdo by jí nehádal blížící se padesátku," tvrdí pozorovatelé, kteří připisují její změnu k lepšímu právě čerstvé lásce.

Po rozvodu s novinářem Philem Bronsteinem, od nějž uplynula tři léta, neměla Sharon příliš velké štěstí na mužské přátele. Nedostatek partnerské lásky si zřejmě vynahrazovala adopcemi. Dnes se stará o tři děti, které jí naplňují život. A bylo by jen dobře, kdyby k nim přibyl muž, s nímž by vytvořila plnou fungující rodinu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám