Hlavní obsah

Zpěvačka Shakira se bude vdávat

Byla to právě Shakira (30), kdo před časem řekl, že má ještě spoustu jiných plánů, než se postavit před oltář. Podle posledních zpráv je ale svatba zpěvačky s Antoniem de la Rua na spadnutí. Pár ji chystá už na toto září.

Článek

Svatební obřad se zřejmě bude konat ve zpěvaččině domě v Dominikánské republice, kde už začaly probíhat některé úpravy. Shakira a právník Antonio de la Rua, syn bývalého argentinského prezidenta, jsou spolu už sedm let a zdá se, že jejich vztah hned tak něco nenaruší.

A před několika dny zpěvačka tisku přiznala, že až dokončí turné k albu Fijacion Oral, plánuje nejméně půlroční dovolenou. Zda má v této době i plány na vdávání, sice prozradit nechtěla, ale udělala to za ni patrně bez přímého úmyslu její skorotchýně Inés Pertinéová, když začala kontaktovat vyhlášené módní domy s dotazem, jakou svatební róbu by mohly Shakiře nabídnout.

Reklama

Související témata:

Související články

Shakira utáhla koncert sama

Kolumbijská zpěvačka Shakira vystoupila v sobotu večer v pražské Sazka Areně jako další v řadě ženských popových hvězd. Po rozporuplných loňských koncertech...

Výběr článků

Načítám