Hlavní obsah

Osmiletá holčička našla v jídle Happy Meal marihuanu

– OTTAWA
Novinky, Famous.cz

Osmiletá holčička, která si v městečku Ottawě ve státě Illinois koupila u McDonalds Happy Meal, dostala jídlo ještě více "happy", než očekávala. Obsahovalo totiž marihuanu. A aby to měla dívenka ještě lehčí, přibalili jí rovnou i dýmku a zapalovač. Vše si tam podle policie "odložil" sedmnáctiletý zaměstnanec restaurace.

Článek

"Bylo to docela nepříjemné. Dcera nejprve našla zapalovač, pak teprve zbytek," uvedla na policii vystrašená matka holčičky, Andrea Irelanová.

Podle ottawské policie patřily drogy sedmnáctiletému Brandonu Scottovi, který u McDonalds pracuje, respektive pracoval. Krabičku s marihuanou si donesl do práce a ve zmatku netušil, kam ji má rychle schovat, a tak vybral krabičku na Happy Meal. Na svou skrýš ovšem později zapomněl a nechal ji kolegům volně k dispozici.

Pro Brandona dost špatný den. Nejen, že přišel o marihuanu a zaměstnání, ale také čelí obvinění z držení drog a možná bude muset na odvykací kúru pro závislé. Vzhledem k tomu, že se vše odehrálo v USA, rodiče zvažují, zda podají na McDonalds žalobu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám