Hlavní obsah

Chorvatsko je pro "gangstarappera" příliš nebezpečné

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES/ZÁHŘEB

Známý černošský "gangsta" rapper Nas zrušil koncert v chorvatském hlavním městě Záhřebu, protože se obával toho, že je tato země příliš nebezpečná. Organizátoři koncertu tvrdí, že se snažili Nase přemluvit, aby koncert smluveného 3. července uskutečnil, ten se ale odmítl nechat přemluvit.

Článek

Rapper Nas si stál za tím, že je to místo "moc nebezpečné", informovala lokální média. Mluvčí chorvatského hudebního vydavatelství Aquarius Records, které sé podílelo na organizaci rapperova koncertu, řekl: "Dělali jsme co jsme mohli, abychom Nase ujistili, že pro něj Chorvatsko není nebezpečné." O kauze informoval server Ananova.

Rapper Nas působí jako velký suverén, realita je ale možná trochu jiná. Foto: profimedia

"Jeho managementu jsme řekli, že v Záhřebu koncertovali takové hvězdy jako James Borwn, Pink, The Rolling Stones, Public Enemy a mnozí další a neměly žádné problémy. Nas ale názor nezměnil. Nemáme tušení, proč se Nas tolik bojí přiletět do Chorvatska," dodal mluvčí Aquarius Records.

Do Záhřebu se americký rapper bál odcestovat, bál se prý o život. Foto: profimedia

Chorvatsko se stalo pro turisty populární po roce 1995, kdy začínaly pozvolna mizet následky války. Nezávislost vyhlásilo již v roce 1991.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám