Hlavní obsah

Studentovi přejel náklaďák hlavu, přesto přežil

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neuvěřitelné věci se čas od času stávají skutečností. Někdy i u banálních dopravních nehod dojde k vážným poraněním či úmrtí. Ale o obrovském štěstí může mluvit šestadvacetiletý student z amerického státu Wisconsin, kterému náklaďák přejel hlavu, a přesto se mu nic nestalo. Za život může vděčit své helmě.

Článek

Novinářům po nehodě mladík svěřil, že byl z nehody poněkud rozpačitý, když viděl, jak těžký vůz dokázal jeho helmu poničit.

Incident se odehrál v pátek 11. května odpoledne, kdy si Ryan Lipscomb vyjel na svém kole. Student medicíny z University of Wisconsin-Madison chtěl relaxovat po dlouhém dni plném studia. Na křižovatce měl zelenou, takže vyrazil vpřed, jenže odbočující náklaďák ho smetl a přejel mu hlavu.

Za život může dnes děkovat kvalitní cyklistické přilbě, které tímto učinil výtečnou reklamu. Dokázala odolat velkému tlaku a ochránit jeho lebku před prasknutím. Sanitka ho sice převezla do nemocnice, tam ale lékaři konstatovali, že nemá žádné zranění a pustili ho po třech hodinách domů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám