Hlavní obsah

Jane Fondová natočí erotický film pro seniory

Ani stáří nechrání před pošetilostí. Živým důkazem je hollywoodská hvězda ve výslužbě, někdejší bojovnice proti válce ve Vietnamu a pozdější propagátorka aerobiku Jane Fondová. Možná proto, že letos oslaví své sedmdesátiny, plánuje natočit erotický film určený pro seniory, v němž chce vystupovat ve žhavých postelových scénách.

Článek

„Všechny milostné výstupy mám pečlivě promyšlené, teď už jen potřebuji najít někoho, kdo by je vtělil do perfektního scénáře,“ svěřila se s novým plánem novinářům. Neskrývá, že natočením takového filmu hodlá uštědřit morální ťafku hollywoodským veličinám.

„O herečky kolem sedmdesátky se příliš neperou,“ říká na jejich adresu, „proto chci vytvořit snímek o milostném životě ženy v tomto věku. Abych popřela mýtus, že od určitého stáří už lidi sex nezajímá.“ Důvodem k její snaze milovat se před kamerou může být zkušenost, že Jane, která od rozvodu s televizním magnátem a zakladatelem CNN Tedem Turnerem v roce 2001 žila sama, si našla nového přítele.

„Vypadá jako skutečná filmová hvězda,“ tvrdí okouzleně. Jeho věk a jméno však zatím nechce prozradit, uvádí pouze, že se do ní zakoukal při jedné z jejích autogramiád, požádal ji o telefon a od té doby se pravidelně stýkají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám