Hlavní obsah

Dívka se opila s instruktorem autoškoly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SOFIE

Řídit pod vlivem alkoholu se nesmí. To je základní pravidlo, na které zapomněla novopečená bulharská řidička i její instruktor. Mladá dívka zapíjela úspěch v autoškole. Asi po třech hodinách ji opilou a navíc řídící auto zastavila policie.

Článek

"Slíbila jsem mu, že když udělám zkoušky na řidičský průkaz, pozvu ho na drink," vysvětluje mladá žena, jak se vše semlelo. S instruktorem slavila v kavárně, kde si oba dali několik skleniček vína. Pak mu velkoryse nabídla, že ho odveze domů.

Policie v Sofii zastavila mladou řidičku, u níž nemilosrdný balónek ukázal, že vypila třikrát více alkoholu, než povoluje zákon. Stejně na tom byl i její spolujezdec, instruktor autoškoly.

"Byla jsem tak šťastná, že jsem na nějaká pravidla o alkoholu za volantem vůbec nemyslela," přiznává nyní již bývalá řidička. Policie jí čerstvě nabyté oprávnění vzala a o licenci přišel i instruktor autoškoly kvůli podněcování k pití alkoholu před jízdou.

Reklama

Výběr článků

Načítám