Hlavní obsah

Brazilec chtěl prodat manželku za tisíc korun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RIO DE JANEIRO

Za předmět ve své domácnosti zřejmě považoval jeden Brazilec svoji vlastní ženu, a také tak s ní tak zacházel. Když se dostal do finanční tísně, nabídl svoji choť v internetové inzerci za 100 realů, v přepočtu asi tisíc korun.

Článek

Nebylo mu nic platné, že ji řádně vychválil jako dobrou a spolehlivou hospodyňku, které je 35 let. "Prodávám svoji ženu z důvodů, které nechci popisovat (...) Ale skutečně moc potřebuji ty peníze," napsal k inzerátu na oblíbenou stránku Mercado Livre.

Někdo na to ale včas upozornil příslušné orgány a správci webu dostali příkaz nabídku z internetu stáhnout. Inzerát je totiž porušením zákona, který zakazuje obchodovat s orgány, osobami, krví a všemi částmi lidského těla.

Mercado Livre se hájí, že si dříve nevšiml tohoto oznámení kvůli tomu, že na jeho stránkách se nabízí strašná spousta věcí, tak kolem miliónu. Brazilský list Estado to ale považuje spíše za recesi.

Reklama

Výběr článků

Načítám