Hlavní obsah

Orlando Bloom hledá lásku pod cizí identitou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Herec Orlando Bloom (30) hledá lásku přes internet. Bojí se totiž, že většinu žen zajímají jen jeho peníze a sláva, takže se rozhodl je prověřit zcela anonymně. Ve svém internetovém profilu na Facebook.com použil jméno i fotku jednoho ze svých přátel.

Článek

"Občas je těžké rozpoznat, jestli se dívkám líbím já nebo hrdina Pirátů v Karibiku. Takhle je mohu trochu poznat v naprostém přestrojení," říká hollywoodská hvězda.

Pohledný Angličan se chce napřed seznámit po internetu, a teprve pak se s dívkou osobně setkat. Nedávno se přiznal i k tomu, že už opravdu chce najít tu pravou a založit rodinu. Nedávno sice ukončil čtyřletý vztah s Kate Bosworthovou, ale chuť do života mu to evidentně nevzalo.

"Rád bych měl normální rodinný život, s partnerkou a dětmi. O to také v životě vlastně jde především, ne? Měl jsem pěkně šílený život a teď si uvědomuji, že ho chci zklidnit a s někým sdílet," prohlašuje Legolas z trilogie Pán prstenů.

Reklama

Výběr článků

Načítám