Hlavní obsah

Snubní prsten dokázal odrazit vražedný útok

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRASILIA

Ženy si sundávají snubní prsteny většinou doma, když se pouštějí do nějaké manuální práce, která by mohla prsten poškodit. Muži většinou na záletech, aby měli možnost většího výběru mezi svobodnými dívkami. Jedna brazilská žena snubní prsten už asi nikdy nesundá, zachránil jí doslova život.

Článek

Mladá žena pracuje jako lékárnice v hlavním brazilském městě Brasilia a v současné době je v osmém měsíci těhotenství. Lékárnu přepadl neznámý muž. Nejen na ni ale i na zákazníky mířil pistolí. Muž byl velmi nervózní a náhle vystřelil.

Žena instinktivně zvedla ruce a kulka se odrazila právě od jejího snubního prstenu a změnila směr letu. Mdloby, do kterých upadla, zřejmě zmátly útočníka a odradily od dalšího útoku, takže utekl.

Přivolaná policie zjistila, že si nastávající matka kromě šoku odnesla pouze lehká zranění - nepatrné poranění prstů na ruce. Přesto policie nechala ženu odvézt do nemocnice, kde se podrobila důkladné lékařské kontrole. Zjistilo se při ní, že nejen budoucí rodička, ale také její dítě přestály děsivou zkušenost v naprostém pořádku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám