Hlavní obsah

Na pražské přehlídce se sešla modelingová špička

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Snad až zdraví nebezpečná byla vysoká koncentrace topmodelek na čtvrteční přehlídce v pražském podniku SOHO+. Na molu nechyběla taková jména jako Andrea Verešová, Diana Kobzanová, Kateřina Průšová či Agáta Hanychová. Hlavní tváří nové kolekce Natali Ruden s názvem "Japan" se pak stala senzačně Michaela Maláčová.

Článek

Asi nejobletovanější hvězdou večera však byla jednoznačně slovenská topmodelka Andrea Verešová, jejíž rostoucí bříško nelze přehlédnout. Natali Ruden pro ni navíc navrhla speciální model, který dal na odiv její těhotenské křivky ještě více.

"S Natali spolupracuji již docela dlouho. Je originální a extravagantní. Vyhovuje mi její styl, je jiný. Všechny modely nesou její rukopis. Její šaty jsou zajímavé, ale zároveň nositelné. Sama mám od ní několik kousků, které jsou doslova neopakovatelné," popisovala Novinkám Andrea Verešová.

Půvabná Slovenka bude v pátek večer v porotě soutěže krásy Miss Slovensko 2007 a do porotcovského křesla usedne právě v róbě od Natali Ruden. "Mám od ní nádherné červené šaty, které navrhovala přímo pro mne. Mají šněrování zezadu, vynikne v nich postavička a mají šmrnc," rozplývala se Verešová.

Andrea Verešová ve speciálně navrženém modelu. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

Módní přehlídky se zúčastnila celá řada významných lidí z politické sféry a showbusinessu. Nechyběla mezi nimi ani Simona Krainová, která si přehlídku také pochvalovala. "Je těžko takhle narychlo na přehlídce něco dobře ohodnotit. Já si ji vždy nejradši prohlédnu v klidu, bez emocí a hluku. Musím ale říci, že se mi kolekce líbila. Zejména pak na modelech oceňuji ženskost, sex-appeal, a ta extravagance. Mám ráda návrháře, kteří se nebojí experimentovat. A jinak se mi líbila Andrea Verešová, které to těhotné neuvěřitelně slušelo," řekla pro Novinky Krainová.

Celou akcí provázel Leoš Mareš. Po přehlídce byl předán šek Nadaci manželů Václava a Livie Klausových ve výši 230 000 Kč. Vzhledem k tomu, že se z vážných důvodů nemohla Livie Klausová večera zúčastnit, bude jí šek osobně předán 2. května v rámci zasedání nadace.

Reklama

Výběr článků

Načítám