Hlavní obsah

Otec dítěte Anny Nicole Smithové spal i s muži

– LOS ANGELES
Novinky, Famous

Fotograf Larry Birkhead se snaží z Baham odvézt svou dceru Danneilynn, kterou si pořídil s nedávno tragicky zesnulou Annou Nicole Smithovou. Soud mu přiřkl otcovství a právo na péči o potomka, takže si Larry holčičku chce z ostrovů co nejrychleji odvézt. Útočit se na něj snaží nejen Virgie Arthurová, matka zesnulé Anny, ale také jeho bývalý milenec.

Článek

A Birkheadovi se homosexuální minulost nehodí, proto se jej s pomocí právníků snaží umlčet.

Model Kerrick Ross prý na detektoru lži prokázal, že s Larrym měl milostný poměr. Magazín Enquirer však článek vydat nestihl, zákaz si vynutili Birkheadovi právníci. "Vyzval jsem Larryho, aby šel na detektor lži a jednou pro vždy dokázal všem, kdo z nás dvou říká pravdu!" rozhodně tvrdí Ross.

"Larry Birkhead mě nazývá lhářem? On je ten, kdo lže!" naštvaně vzkázal fotografovi a otci malé Dannielynn bývalý milenec.

Birkhead se snaží vše popřít

Kerrick se s Larrym setkal v Louisville na party v roce 2000. Tu noc spolu měli sex. Setkali se ještě minimálně osmkrát, dokud se jejich cesty nerozešly. Model si pak nechal provést zkušeným vyšetřovatelem testy na detektoru lži, aby prokázal, že jeho příběh není snůška výmyslů.

"Larry a jeho vysoce placení právníci se snaží zničit moji pověst a popřít pravdu, že jsme byli milenci. Myslel jsem, že Larry je přímý chlap, ne tohle. Říkám pravdu na sto procent, a prošel jsem testem na detektoru. Ať nám Larry ukáže to samé a udělá, co jsem udělal já, prověří svůj příběh na detektoru lži. A dokáže, že je naprosto čistý heterosexuál. Já vám říkám, že není. Měl se mnou poměr. Teď je celebrita a myslím, že věří, že bude dostávat nabídky na knižní či filmové kontrakty. Jsem si jistý, že nechce mít na veřejnosti obraz, do něhož by patřila homosexuální minulost," svěřil Ross magazínu Enquirer.

Model také fotografa Birkheada varoval, že proti němu povede právní válku a bude ho žalovat, pokud se bude snažit jeho osobu očernit a označovat ho za lháře.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám