Hlavní obsah

Česká Miss Hadašová vyrazí na Miss Universe

Novinky, jky
PRAHA

Již za necelý týden odlétá Česká Miss 2007 Lucie Hadašová do Mexika na mezinárodní soutěž Miss Universe. Přípravy vrcholí, a tak si byla Hadašová v úterý zkoušet šaty, ve kterých bude na soutěži vystupovat. Společně s tím byla i mírně upravena její blonďatá hříva, která s kostýmem v barvách české trikolóry zajímavě kontrastuje.

Článek

První šaty jsou ve zlaté barvě z hedvábného saténu ručně pošité kamínky - polodrahokamy jako je ametyst. Dle návrhářky Camilly Solomon je zlatá barva tou, která Hadašovou doslova rozzáří. Pro Českou Miss vybrala na Miss Universe hned dvanáct různých šatů pro nejrůznější příležitosti. "Cílem bylo vytvořit bohyni, která když vejde, tak všechny ohromí a je jako hollywoodská královna," dodala Camilla Solomon.

Na úpravu jejích blonďatých vlasů dohlížel v kadeřnickém salónu Hair City dokonce i jeho umělecký ředitel Christoph Scarfoglieri, který si pečlivě prohlížel i kostým Lucie Hadašové v barvách české trikolóry. Parafrázi národního kostýmu vytvořila výtvarnice a designérka Helena Kroftová Leisztner.

Lucie Hadašová ve svém zlatém modelu. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

"Pro mě bude úspěch, když budou Mexičané vědět, kde je Česká republika a budou ji umět správně zařadit do Evropy," prohlásila pro Novinky s úsměvem Lucie Hadašová. V zápětí ale dodala, že samozřejmě ten největší úspěch by byl, kdyby se jí podařilo dostat do první desítky.

Pohledná blondýnka nenechává nic náhodě a již si prý poznamenala několik španělských frází. Mrzí ji prý pouze to, že neměla dostatek času, aby se naučila aspoň základy španělského jazyka. A jestli má už připravený nějaký charitativní program, který by chtěla rozjet? "Ano, mám připraven projekt na ochranu zvířat, který je naplánován nejen v rámci České republiky, ale celého světa," dodala Lucie Hadašová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám