Hlavní obsah

Kofeinové mýdlo probudí i největší spáče

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká novinka Shower Shock je určena všem spáčům, kteří se nedokáží po ránu dostat do formy. Mýdlo je totiž napuštěno kofeinem, který se přes kůži dostane do těla. Tvůrci produktu navíc zdůrazňují, že se jedná o ryze přírodní výrobek, který je určen milovníkům kávy i těm, kteří si po ránu šálek horkého nápoje nedokáží nachystat.

Článek

Rostlinné mýdlo s obsahem glycerinu vyrábí značka Think Geek. Tento prostředek na mytí vylučuje do těla v sobě rozpuštěný kofein a má stejný účinek jako hrnek vypité kávy. Po umytí se zvýší uživatelům tlak krve a zrychlí tep, mozek je výkonnější a rychle se probouzí.

Přírodní produkt navíc neobsahuje žádné dráždivé látky jako je etanol, dietanolamin, polyethylen glykol či kokyl isethionát. Mýdlo Shower Shock je rovněž obohaceno o mátový olej, takže nehrozí, že by jeho uživatel voněl jako čerstvě pražená káva.

Použití se nedoporučuje pouze dětem a těhotným, jako to platí u všech nápojů obsahujících kofein. "Máte páchnoucí spolupracovníky, co jsou pořád ospalí? Dejte jim dárek v podobě Shower Shock," hlásá americká kampaň.

Jedna kostka přijde na sedm dolarů, v přepočtu něco kolem 145 korun. Ekonomické balení po deseti kusech pak na osmatřicet dolarů, v přepočtu tedy 790 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám