Hlavní obsah

Miloš Zapletal: Hlásí se i dívky s mírami 110-80-110

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prezident soutěže Miss ČR Miloš Zapletal čelil na chatu Novinek mnoha tvrdým otázkám. Jedna ze čtenářek se tázala, zda Miloš Zapletal viděl nějakou miss nahou. Ten kontroval tím, že ano - Dianu Kobzanovou na fotografiích. Na otázku, zda se s ním musí dívka vyspat, aby vyhrála, Zapletal odpověděl, že by mohly být soutěžící jeho vnučkami, takže by si musel připadat jako pedofil.

Článek

Loňská vítězka Miss ČR Taťána Kuchařová se stala i vítězkou prestižní soutěže Miss World, čtenáře tak zajímalo, zda mají nové finalistky v mezinárodních soutěžích také šanci.

"Myslím si, že Kateřina Sokolová stejně jako Veronika Pompeová i Veronika Chmelířová jsou natolik krásné a zajímavé typy dívek, aby mohly uspět na světových soutěžích. Za úspěch kterékoliv z nich bych považoval postup mezi top finalistky příslušné soutěže. A pokud by se některá objevila mezi vítězkami bude to další vynikající úspěch naší soutěže," odpověděl Miloš Zapletal.

Mnoho mladých dívek se tázalo, zda je výška důležitým kritériem pro přijetí do soutěže. "Výška soutěžících není nikterak omezena. V minulosti bylo několik menších dívek i mezi finalistkami. Nicméně celosvětový trend je takový, že se líbí více vysoké štíhlé dívky. Ale existují výjimky," potěšil dívky menšího vzrůstu Zapletal.

Na otázku, zda byl opravdu výsledek soutěže známý již dopředu, tak jak informovaly některé bulvární deníky, reagoval: "Dívky sledujeme v průběhu tří měsíců velmi odpovědně a postupně si děláme názor na jejich vlastnosti, přednosti i nedostatky. Rozhodně to není otázkou jednoho večera, nicméně konečné rozhodnutí padne až v den finále, neboť k odborné části poroty přibudou další porotci a výsledek je vždy součtem subjektivních názorů 18-20 porotců."

Soutěž krásy pro muže Miloš Zapletal neplánuje. "Přemýšlel jsem o tom, ale domnívám se, že muži se mají prezentovat zcela jinými parametry, než je vizuální vzhled, postava, apod. Proto podobným soutěžím nedávám přílišnou váhu ani význam," odpověděl jednomu z účastníků chatu prezident soutěže Miss ČR.

Miloš Zapletal musel čelit krátce před letošním finále problému, kdy neznámý zloděj zcizil korunky pro vítězky. Komplikaci se ale nakonec vyřešilo zapůjčením korunek od loňských vítězek. Letošní úspěšné finalistky dostanou vlastní korunky za necelý měsíc.

Do nadcházejícího dvacátého ročníku prý Zapletal chystá několik zajímavých změn, které však zveřejní až při slavnostním zahájení jubilejního ročníku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám