Hlavní obsah

Herzigová miluje těhotenství, gravidní chce být deset let

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Topmodelka Eva Herzigová si užívá sedmý měsíc těhotenství. Česká kráska se však nechala slyšet, že by klidně nosila velké bříško deset let v kuse, protože jí dodává neskutečný pocit ženskosti a nabíjí ji vnitřní sílou. Miminko čeká čtyřiatřicetiletá královna podprsenky Wonderbra s italským podnikatelem Gregorem Marsiajem.

Článek

"Jsem teď tak šťastná. Chci být těhotná příštích deset let. Cítím se tak silná, nemáte vůbec představu, jaká je to vnitřní síla. Člověk je tak spokojený, že prostě jen je. Cítím se tak jistá a mocná. Člověk cítí, že má své poslání, to je posilující," svěřila se modelka.

Ačkoli v minulosti se o ni často báli, že trpí anorexií, neboť svět ráda šokovala kostnatou postavou, dnes mlsá ostošest. "Přibrala jsem deset kilogramů. Dostala jsem neuvěřitelnou chuť na sladké. Dosud jsem vůbec neměla ráda čokoládu," přiznala Eva.

Česká kráska žijící za Atlantikem věří, že ji těhotenství také změnilo osobnostně a potlačilo v ní sobeckost.

"Náhle člověk chce všechno jen pro své dítě. Jsem teď v tom psychickém stavu, kdy nemyslím vůbec na sebe. Neříkám si, bože, tloustnu, nebo, může to bolet, nebo, nemám na sebe vůbec čas. Já si to prostě užívám. Nemůžu se dočkat, až budu svůj život sdílet, být tady a mít komplice," vyprávěla Herzigová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám