Hlavní obsah

ON-LINE CHAT: Ptali jste se vítězek soutěže Miss ČR

Novinky, jky

Titulu Miss ČR dosáhla osmnáctiletá studentka z Průhonic Kateřina Sokolová v neděli 14. dubna, kdy ji odborná porota zvolila nejkrásnější dívkou České republiky pro rok 2007. Byla jednou z hlavních favoritek již od chvíle, kdy se stala Miss Bohemia. Jako druhá se umístila a titul Miss sympatie získala jednadvacetiletá Veronika Pompeová z Jeseníku. Titul II. vicemiss náleží dvacetileté krásce ze Znojma Veronice Chmelířové.

Článek

Kateřina Sokolová, dívka s mírami 91-67-94, má prý v jedné věci jasno, chtěla by úspěšně dokončit všeobecné gymnázium, jehož 3. ročník studuje v pražských Modřanech. Novinkám o sobě prozradila, že je ambiciózní a těžko by se vzdala své nadcházející kariéry (ať už v modelingu či obyčejné práce), i kdyby to od ní třeba nějaký přítel požadoval výměnou za to, že ji zaopatří.

Kateřina Sokolová byla i tajným tipem Miss World Taťány Kuchařové, která ji také během slavnostního večera korunovala. Její korunka byla na následném korunovačním plese vydražena za milión korun, který nabídl slovinský podnikatel Loris Požar.

Jednadvacetiletá Veronika Pompeová je držitelkou titulu I. vicemiss a Miss sympatie. Dívka, která zvítězila v moravské části soutěže Miss ČR se také stala v egyptské Hurghadě Miss Nefertiti.

Titul II. vicemiss a Miss elegance náleží Veronice Chmelířové ze Znojma, stundentce vysoké školy pedagogické. Životním cílem dvacetileté dívky je dělat práci, o které si bude myslet, že má nějaký smysl a někam směřuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám