Hlavní obsah

Leonardo DiCaprio se prý stane otcem

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herec Leonardo DiCaprio se má podle nejnovějších zpráv stát letos na podzim otcem. Dítě prý čeká s přítelkyní Bar Refa´eliovou. Izraelskou topmodelku také hodlá letos v létě pojmout za manželku. Ačkoli jsou přátelé hvězdného páru přesvědčeni, že za devět měsíců bude na světě malý DiCaprio, mluvčí hvězdy filmu Titanic to popřel.

Článek

Zvěsti o těhotenství začali šířit přátelé izraelské krásky. Britskému listu Daily Mirror pak potvrdili, že porod by měl proběhnout ještě letos na podzim.

"Leonardo se zbláznil do malé dcery Tobeyho Maguira. Pořád se ho ptá na všechny detaily, které otcovství s sebou přináší," svěřil nejmenovaný zdroj britským novinářům.

Mluvčí zastupující DiCapria však v krátké zprávě pro Usmagazine.com označil údajné těhotenství za naprostý nesmysl a dezinformace.

Jednadvacetiletá Bar podpořila spekulace tím, že začala nosit volné prádlo připomínající těhotenské oblečení a navíc v posledních dnech na večírcích pije vždy jen minerálku.

Dvaatřicetiletý herec svou patnáctiměsíční známost na nedávné dovolené v její domovině požádal o ruku. Svatba by měla proběhnout letos v létě na izraelské půdě, americká slavnost pak bude následovat ke konci roku.

Leonardo proslul v minulosti jako vášnivý ekolog. Mezi jeho slabosti patří především modelky. Před Refa´eliovou randil několik let s brazilskou topmodelkou Gisele Bündchenovou.

Reklama

Související témata:

Související články

Leonardo DiCaprio má novou přítelkyni

Proslýchá se, že se hollywoodský krasavec Leonardo DiCaprio schází s mlaďounkou herečkou Lindsay Lohanovou, informoval o tom v pondělí server Femalefirst.

Výběr článků

Načítám