Hlavní obsah

Čína nechává vystavět "ženské město"

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČUNG-ČCHING

Čína se v brzkých měsících pustí do velmi kontroverzního projektu, stavby tzv. ženského města. V tomto městě, které bude jediné svého druhu na světě, budou dělat veškerá rozhodnutí ženy a muže, kteří nebudou chtít uposlechnout budou čekat tvrdé tresty. Město Čung-Čching přemění jednu ze svých čtvrtí na ženské město, které bude mít něco přes dva kilometry čtvereční.

Článek

Do bran nově vytvořeného města bude vytesán slogan: "Žena nikdy nedělá chyby a muž nikdy nemůže odmítnout její požadavek." Informoval o tom tamější deník.

"Výstavba města zabere přibližně dva roky a z celého místa se stane velmi dobrá destinace pro zábavu a relaxaci," řekl Li Jigang, který se v dané oblasti stará o turistický ruch. V každé skupince návštěvníků, kteří vejdou do města, budou mít ženské členky skupiny rozhodující post. Ony si budou rozhodovat o tom, kam se půjde nakupovat a jakou trasou skupinka půjde.

V těchto dnech se právě připravují městské zákony, které velmi jasně vymezí, za co má být muž potrestán a jak. Neposlušní muži budou trestáni klečením na šikmé dřevěné ploše či mytím nádobí v restauraci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám