Hlavní obsah

Nahá Madonna je k dostání za 600 tisíc korun

– LONDÝN
Novinky, Famous

Nahou Madonnou si ozdobit interiér má teď šanci kdokoli. Malíř Peter Howson totiž své plátno s odhalenou popovou královnou a jejím manželem Guyem Ritchiem prodává za patnáct tisíc liber. V přepočtu za více než šest set tisíc korun.

Článek

"Nikdy jsem o ní ve skutečnosti nesnil, ale přiznávám, že mám pro ni slabost," uvedl v rozhovoru pro Daily Mail výtvarník Howson s tím, že slavnou zpěvačku maloval již poněkolikáté.

Podle galeristy a uměleckého agenta Matthewa Flowerse je Howson Madonnou posedlý a jeho malby jsou téměř monotematické. Manžel Guy Ritchie na něho dokonce začal žárlit.

"Peter je trochu posedlý Madonnou. Jsou zde poměrně věrohodné zvěsti, že Guy na poslední obrazy docela žárlil a že chtěl Peterovi malování zarazit," uvedl Flowers.

Nejnovější plátno představuje královnu popu položenou na zeleném suknu, hledící směrem k malíři. Vedle ní je nahý milenec, jenž sahá na její tělo.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna vážně ohrožuje občany New Yorku

Vysloužit si zápis v Guinnessově knize rekordů jako pachatel největšího počtu dopravních přestupků během co nejkratší doby usiluje zřejmě zpěvačka Madonna....

Výběr článků

Načítám