Hlavní obsah

Manželé se po smrti milovaného psa oběsili

– DILLÍ
Novinky, Novinky, The Hindu, Famous

Válečný veterán C. N. Madanraj se svou ženou Tarabai z jižní části Indie spáchali sebevraždu. Vyšetřování potvrdilo, že sedmašedesátiletý důchodce a jeho o čtyři roky mladší manželka odešli ze světa dobrovolně. Oběsili se krátce poté, co jim zemřel milovaný pes. Dle informací na něm byli citově fixování zejména proto, že nemohli mít děti.

Článek

V dopise senioři vysvětlují, že svět bez jejich chlupatého miláčka už pro ně nemá smysl. Byl jediným zdrojem potěšení, protože děti se jim nikdy nepodařilo počít, a tak byli na psa fixováni jako na své dítě.

Fenka Puppy zemřela po třinácti letech, majitelé jí vystrojili honosný obřad, jehož se účastnila řada přátel a příbuzných. Nikdo však netušil, že šlo i o rozlučku s manželským párem. Dvojice po obřadu odešla společně do ložnice a tam se oběsila.

"Manželský pár popsal svůj žal nad zemřelým psem v dopise na rozloučenou, který byl sepsán 29. března," přiznal policejní inspektor V. Anantaiah.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se cítí váš pes? Sledujte jeho chvost

O psech je známo, že dokážou dát své emoce velmi dobře najevo. Italští vědci však přišli na to, že spolehlivým indikátorem pocitů psa je zřejmě i jeho ohon....

Výběr článků

Načítám