Hlavní obsah

Kvůli manželovi si nechala vymodelovat tři prsa

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Kdyby se Floral Opiová narodila se třemi ňadry, lékaři by to považovali za anomálii a jedno by jí amputovali. Jenže tato osmadvacetiletá Kaliforňanka naopak zaplatila tučný obnos plastickému chirurgovi, aby jí do těla voperoval tři silikonové náhrady. Žena tak splnila sen svému muži, podle něhož jsou dvě prsa příliš málo.

Článek

"Byl to nápad mého muže. Vždycky měl rád moje prsa a říkal, že se jich nemůže nikdy nabažit," tvrdila po zákroku Opiová, která nyní připomíná postavu známou ze sci-fi Total Recall, jejíž tříprsá hruď však byla následkem genetické mutace.

Bizarním hrudníkem opatřená Floral je přesvědčená, že její výjimečnost má několik výhod. Vrchní díl oblečení teď má dva výstřihy, takže se její sexappeal zdvojnásobil. Nalézt ovšem vhodné a přitom módní doplňky je složité. Naštěstí jedna losangeleská firma vyšla ženě vstříc a šije speciální trojkošíčkové podprsenky a plavky, těm pak namísto bikiny přezdívá trikiny.

"Nikomu bych podobný zákrok nedoporučil," tvrdí profesor Aillo, jenž operaci mladé ženě provedl.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám