Hlavní obsah

Halle Berry: Po prvním rozvodu jsem se chtěla zabít

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Krásná herečka Halle Berryová málem zemřela jako málo známá a neúspěšná herečka. Ještě dlouho před ziskem Oscara za roli ve filmu Ples příšer totiž chtěla spáchat sebevraždu. Po prvním rozvodu byla psychicky tak na dně, že chtěla odejít ze světa.

Článek

"Seděla jsem v autě, a věděla jsem, že výfukové plyny unikají dovnitř auta, ale pak jsem si představila, jak mě najde moje vlastní matka. Ona pro své děti tolik obětovala a tak je zbožňovala, takže skončit svůj život by bylo neskutečně sobecké a bezohledné. Bylo to všechno nakonec o vztahu k ní. Ale můj smysl pro hodnotu života byl velmi nízký. Slíbila jsem si, že už nikdy nebudu tak zbabělá," vyprávěla nedávno Halle.

První manželství s baseballovým hráčem Davidem Justicem bylo plné zklamání. Ale i druhý manžel Eric Benét ji neustále podváděl. Halle si vybírala vždy notoricky nevěrné muže.

"Po prvním roce manželství jsme museli na terapii k odborníkovi na sex. Potřeby druhých lidí jsem tehdy kladla před své," dodala k tomu Berryová.

Ačkoli vyloučila jakoukoli možnost, že by se potřetí provdala, touží po dětech. A se současným přítelem Gabrielem Aubrym se snaží počít přirozenou cestou. Donedávna uvažovala o dárci semene či adopci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám