Hlavní obsah

Usekla muži penis, on pro ni vyprosil nižší trest

– PEKING
Novinky, Famous

Ačkoli Číňana Gengbaa Lia jeho manželka jako muže doživotně zmrzačila, má pro ni stále pochopení. Fengfang Yaová v zuřivém záchvatu usekla svému manželovi penis. Ten sice přijel hned do nemocncie, ale chloubu mužnosti už mu lékaři přišít nestihli, poněvadž ji mezitím požvýkal pes ze sousedství.

Článek

Chorobně žárlivá žena dostala za svůj morbidní čin jen tříletý trest odnětí svobody. Gengbao se totiž za ni přimluvil a žádal soudce, aby manželce napařil tu nejnižší sazbu.

Taxikář z čínského Nanjing teď odejde do invalidního důchodu. S manželkou se rozvádět ovšem nechce. Naopak požaduje, aby se o něho do smrti starala.

Žárlivá Fengfang Yaová ve výpovědi uvedla, že svůj hrůzný čin provedla kvůli přesvědčení, že ji manžel podvádí s bývalou ženou.

"Probudil jsem se ostrou bolestí. Moje žena držela velkou část mého penisu. Prosil jsem ji, aby mě odvezla do nemocnice, ale ona striktně odmítla. Když jsem ji prosil, aby mi ten penis vrátila, vyhodila ho z okna," vypověděl postižený Gengbao.

Když se tedy do nemocnice vážně raněný taxikář odvezl sám, lékaři ho ihned převezli na sál. Z polštáře vybalili jeho penis, který našel na zahradě. Orgán byl ovšem příliš poničený zuby psa, takže zpětné připojení k tělu již nebylo možné.

Reklama

Související témata:

Související články

Tchajwanské letiště zdobí socha obřího penisu

Falické symboly vytvářejí v moderní společnosti větší rozpaky než u našich předků. Zatímco dříve byly zvláště ve východoasijských kulturách sochy, objekty...

Výběr článků

Načítám