Hlavní obsah

Muž se vzdal v manželství sexu, aby žil věčně

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING

Padesátník z čínského Čong-kingu tvrdí, že po celou dobu sedmnáctiletého manželství neměl žádný sex. Možná se odmítá milovat s manželkou, protože ho nevzrušuje, ale dotyčný to vysvětluje něčím jiným. Věří, že asketický životu mu přinese nesmrtelnost.

Článek

Čen Dong tvrdí, že ho na myšlenku žít tisíc let přivedl jeden z kolegů, který mu vyjevil tajemství života v celibátu a při vegetariánské stravě. Tak si prý může každý uchovat nesmrtelnost.

"Věří tomu naprosto, a od roku 1989 mě nutí připravovat mu jen vegetariánská jídla, a přestal se mnou žít v jedné místnosti," stěžovala si manželka Ju Hui.

"Jednoduše i jídlo může čistit mé tělo, a asexuální život může udržet mou energii bez zbytečných ztrát," tvrdil bizarní asketa listu Chongqing Business News.

Jenže manželka se po sedmnácti letech útrap a nechtěného celibátu dočkala další rány. Muž se totiž rozhodl, že se s ní rozvede, aby žil v klidu mimo civilizaci. Soud mu však nařídil, že za svou dlouhověkost zaplatí manželce odškodné v přepočtu ve výši přes 200 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám