Hlavní obsah

Američan sdílel dům s 80 ovcemi

Novinky, jky
APEX

Městečko Apex v americkém státě Severní Karolína zažilo drobný šok. Tamější policisté totiž zjistili, že jeden ze zdejších obyvatel žil ve svém domě spolu s osmi desítkami ovcí. Lidé uvědomili obci, když zahlédli několik ovcí, jak se pásly na místním hřbitově. Informoval o tom server Ananova.

Článek

Policisté si dali rychle dohromady, že ovce unikly z nedalekého domu, který vlastní David Watts. "Bral je jako domácí mazlíčky, žil nahoře a ovce žily dole," řekl seržant Robert Towell.

Ovce, které Watts výjimečně bral na vodítku na procházku, se tak ocitly ve zdejším záchranném centru pro zvířata. V domě byla prý na zemi sláma a žrádlo neurčitého typu. Dle sousedů se v okolí domu už roky vyskytovaly mraky much a zápach byl všudypřítomný.

Angie Fowlerová, která bydlí přes ulici, řekla: "Jediné, co si přeji, je sedět na verandě a necítit zápach ovčích výkalů."

Watts nyní čelí obvinění ze zanedbávání ovcí, které byly ve velmi špatném stavu. Některé budou muset být dokonce utraceny.

Reklama

Související témata:

Související články

Ovce si hrála na veverku a špatně dopadla

V parku města Lund v jižním Švédsku si jedna mladá ovce řekla, že po stromech nemusí lézt jen veverky, a vyzkoušela si to také. Nečekaně šikovně vylezla...

Výběr článků

Načítám