Hlavní obsah

Tom Cruise zatrhl těhotné manželce hýření

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Mnohé mladé dívky a ženy sní o tom, že se provdají za boháče, sňatkem se dostanou k jejich tučnému kontu, z něhož si budou moci podle libosti hradit veškeré radosti života. Se zlou by se však potázaly, kdyby jejich volba padla na Toma Cruise.

Článek

Jak se totiž ukazuje, jedna z nejlépe placených a nejobsazovanějších hollywoodských hvězd je ve své podstatě skrblík. Líbí se mu, když jeho bankovní konto utěšeně bobtná, ale vydávání peněz bytostně nesnáší. O tom se na vlastní kůži přesvědčila jeho manželka Katie Holmesová, jíž po několika výstředních nákupech striktně zakázal další hýření. Nic na jeho přísnosti nemění ani fakt, že Katie je zřejmě opět těhotná a tentokrát prý čeká chlapečka.

Cruisova lakota s jeho rozhodnutím prý nemá co dělat. Podle zdroje z jeho nejbližšího okolí mu jde pouze o to, aby si Holmesová nepokazila image. Image své ženy hlídá tak urputně, že jí zakazuje natáčet jakékoli erotické filmové scény včetně líbání. Mravní uvolněnost ani marnotratnost a rozmařilost podle něj nepatří k vlastnostem, jež publikum obdivuje a ctí.

On sám vydává velké sumy výhradně za jediným účelem: Na podporu scientologické církve, jíž je oddaným členem.

Reklama

Související témata:

Související články

Tom Cruise je Kristem scientologické církve

Hlava scientologické církve David Miscavige je přesvědčen, že zrození Toma Cruise musel provázet zázrak. Hvězda hollywoodských filmů je na světě prý především...

Výběr článků

Načítám