Hlavní obsah

Pitt a Jolie se prý vezmou už o Velikonocích

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Exotická destinace v podobě Dominikánské republiky bude pravděpodobně tichým svědkem vdavků hvězdného páru Jolie-Pitt. Pár se do tohoto místa údajně zamiloval, a tak zde bude spolu se svými čtyřmi dětmi slavit Velikonoce. Dle mnohých informací plánují dokonce na tento termín svatbu.

Článek

"Když byli v Dominikánské republice, Brad tady koupil velký kus pozemku a pomohl vytvořit skutečně pohádkový dům. Tady se také stanou panem a paní Pittovými," prozradil zdroj britskému magazínu OK!.

Čtyřiatřicetiletý Brad a o dvanáct let mladší Angelina odletí na ostrov na dva týdny. Vezmou s sebou adoptivní děti Maddoxe, Paxe Thiena a Zaharu i svou vlastní Shiloh Nouvel. Během pobytu ve zdejším teplém klimatu uzavřou sňatek, ten však nebude žádnou pompézní oslavou, ale rodinnou událostí pro nejbližší.

"Pax a Maddox jsou dost staří na to, aby byli družby. Angelina si vždycky snila o tom, že tahle svatba bude skutečně rodinnou událostí," dodala osoba blízká hvězdnému páru.

Brad přitom ještě nedávno tvrdil, že se neožení do té doby, dokud kdokoli v USA nebude moci učinit to samé bez ohledu na pohlaví partnerů.

Pro Pitta to bude druhé manželství, s Jennifer Anistonovou se rozvedl v říjnu 2005, rozešli se však již v lednu toho roku. Angelina měla již dva muže, Jonnyho Lee Millera a Billyho Boba Thorntona.

Reklama

Související témata:

Související články

Angelina Jolie ztratila matku

Marchelina Bertrandová, žena, která přivedla k filmu jednu z nejuznávanějších hereček dneška, svou dceru Angelinu Jolie, podlehla rakovině po sedm a půl roku...

Výběr článků

Načítám