Hlavní obsah

Tom Cruise terorizuje Beckhamovy

– HOLLYWOOD

Snahou zverbovat do řad scientologů nové mediální celebrity si Tom Cruise nadělal už v minulosti řadu nepřátel. Přesto čtyřiačtyřicetiletý populární herec ve svém úsilí nepolevuje. Nejnovější obětí jeho cílených pokusů rozšířit stádečko souvěrců se stal hvězdný pár manželů Beckhamových.

Článek

"Počíná si přitom dost nevybíravě," stěžuje si Beckhamová. Jí i manželovi zanechal na telefonním záznamníku během pouhé hodiny osmnáct naléhavých vzkazů, v nichž jim líčil výhody členství v scientologické církvi. A to i přesto, že manželé už dříve jeho nabídku odmítli.

Beckhamovou svým dotíráním tak rozhořčil, že manželka Toma Cruise Katie Holmesová pocítila potřebu se jí za partnerovu neomalenost omluvit.

"Telefonní hovor, během nějž se snažila přítelkyni uklidnit, trval údajně několik hodin," uvádí informované zdroje a dodávají: "Victoria je staromódní Angličanka, která věří v Boha. A pokud řekne ne, tak tím skutečně myslí ne!"

Reklama

Související články

Tom Cruise je Kristem scientologické církve

Hlava scientologické církve David Miscavige je přesvědčen, že zrození Toma Cruise musel provázet zázrak. Hvězda hollywoodských filmů je na světě prý především...

Výběr článků

Načítám