Článek
"Vím, že to nebude pro všechny, ale v New Yorku žijí lidé, které si to mohou dovolit a budou chtít zkusit, a vrátí se pro další. Je to vynikající," tvrdí Nino Selimaj, který do největší americké metropole přišel před devětadvaceti lety z Albánie.
Pizza má v průměru třicet centimetrů a může se nakrájet na osm dílků. Osminka je již dostupná většímu počtu zákazníků, neboť přijde na 125 dolarů, v přepočtu tedy na něco kolem 2600 korun.
"Jistě, někteří lidé řeknou, že je to jen krok k publicitě, ale já jsem tuhle pizzu vymýšlel více než rok a myslím, že je po ní poptávka. Již jsem jednu prodal," tvrdí restauratér, který s novinkou přišel na trh v posledních dnech.
Objednat pizzu je zapotřebí den dopředu, aby byly obstarány všechny důležité ingredience, tedy pravý kaviár, čerstvý humr a čerstvá smetana. K dostání je v restauraci Bellissima na Manhattanu.