Hlavní obsah

Finalistka Miss ČR si chce potykat se žraloky

Právo, Novinky, jky, hev

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KÁHIRA

Podvodní dostaveníčko se žraloky plánuje letošní finalistka soutěže Miss Česká republika osmnáctiletá Lucie Petrišková. Kráska s mírami 82-60-88 po tomto adrenalinovém zážitku touží již od svých třinácti let.

Článek

"Vždycky jsem sledovala dokumenty o žralocích a opravdu jsem se do nich zamilovala," říká sympatická studentka gymnázia z Kadaně.

Pohlednou dívku fascinuje, jak mořští predátoři připlavou, když se okolo potápěcí klece vylije krev a rozhází syrové maso. Navzdory strachu svých rodičů věří, že se z očí do očí svým oblíbeným zvířatům podívá už letos v létě, nejlépe někde v Karibiku. S kým ale tuto dobrodružnou výpravu podnikne, zatím sama netuší.

Ještě než si tento sen uskuteční, ráda by se naučila potápět. Svůj první ponor pod vodu s tlakovou lahví si vyzkouší už v pondělí v egyptské Hurghadě, kam všech dvanáct finalistek soutěže krásy v pátek odjelo s CK Blue Style na týdenní Školu Miss.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám