Hlavní obsah

Muž před rozvodem rozřezal dům na polovinu

Novinky, Famous.cz
BERLÍN

Patrně filmem o Chobotnicích z druhého patra se nechal inspirovat jeden rozvádějící se muž z Německa, který svůj rodinný dům ve zlosti rozřezal na poloviny. Rozvodový soud přikázal oběma manželům, že svůj majetek včetně rodinného domu si musejí rozdělit na poloviny. A zhrzený muž vzal tento výrok doslova a pomocí motorové pily rozpůlil i dům.

Článek

Třiačtyřicetiletý Němec přesně rozměřil letní jednopodlažní dům, nakreslil na něm čáru, a pak ho pomocí pily rozřezal na dva díly. Podobně jako to pohádkové chobotnice se zázračnou elektrickou silou udělaly ve filmu Veselé vánoce přejí chobotnice.

Letní sídlo manželů, z něhož připadla po rozvodu každému polovina, je celé dřevné. Rozpůlit ho nebyl problém. Rozvášněný Němec pak polovinu dokonce naložil na náklaďák a odvezl k domu svého bratra v Sonnebergu.

"Ten muž nám řekl, že si pouze vzal to, co mu podle zákona patří. Nemyslím, že jeho žena z toho byla nadšená," uvedl k případu mluvčí policie, podle níž se nazlobený muž neodpustil žádného trestného činu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám