Hlavní obsah

Pobřežní hlídka už o prsatou Carmen Electru nestojí

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Ačkoli v seriálu Pobřežní hlídka byla prsatá krasavice Carmen Electra jednou z hlavních hvězd, ve filmové adaptaci už s ní producenti nepočítají. Vnadnou plavčici po boku Davida Hasselhoffa či Pamely Andersonové na filmovém plátně nikdo neuvidí.

Článek

"Jsem mimo. Jen jsem o tom slyšela prostřednictvím médií, ale nikdo mě nekontaktoval a nenabídl mi účast na filmu. Ale skutečně bych si užila, kdybychom se všichni zase setkali, byla by legrace potkat celý ten tým znova," potvrdila Carmen novinářům.

Zatímco čtyřiatřicetiletou krásku nikdo neoslovil, její kolegyně a skutečná jednička mezi plavčicemi Pamela Andersonová už nabídku od filmových producentů dostala.

"Pamela si ve filmu zahraje jako hostující hvězda. Ale hlavními hrdinkami budou tentokrát úplně nové tváře, nové sexy žhavé postavy. Můj kolega už s Pamelou mluvil, ta souhlasila, že by skutečně jednu z menších rolí přijala. Pro mě by ale Pobřežní hlídka bez ní nemohla vzniknout," tvrdí producent Eli Roth.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám