Hlavní obsah

Homosexuální pes má asistovat při svatbách gayů

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Výstřední britský aristokrat se rozhodl, že využije svého homosexuálního psa k netradičnímu byznysu. Křížence labradora a dobrmana slyšícího na jméno Jasper hodlá pronajímat jako svědka na svatbách gayů.

Článek

Je to ideální družba," tvrdí sir Benjamin Slade. "Nebude nikoho obtěžovat svými trapnými řečmi, vyčistí všechny talíře od zbytků a je kastrovaný, takže je velmi přátelský."

Mít Jaspera na svatbě je však skutečnou událostí, neboť kříženec po své paničce, tchýni sira Slada, zdědil majetek ve výši sto padesáti tisíc liber. V Británii patří mezi skutečně nejbohatší psí šlechtice.

Sir Slade začal své sídlo Maunsel House ze třináctého století pronajímat svatebčanům, od loňského roku se soustředí také na svatby osob stejného pohlaví. Právě Jasper by se měl stát lákadlem, které přivede na panství více gayů a lesbiček.

"Je tak trochu gay. Skutečně by mohl představovat dokonalého svědka v našem vstřícném a otevřeném sídle," tvrdí Benjamin Slade.

Jaspera teď čeká cesta do Londýna na svatební veletrh, kde se bude prezentovat a lákat nové homosexuální páry.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám