Hlavní obsah

Dcera Johnnyho Deppa je vážně nemocná

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Celý svět Johnnyho Deppa se teď točí kolem jeho sedmileté dcery Lily-Rose, která leží v londýnské nemocnici s vážnou chorobou. S manželkou Vanessou Paradisovou se střídají a bdí u jejího lůžka dnem i nocí. Ačkoli hvězda Pirátů z Karibiku ani jeho mluvčí nechtějí zveřejnit žádné podrobnosti, je jasné, že dívenka je skutečně velmi vážně nemocná.

Článek

Do nemocnice byla převezena před devíti dny a o jejím stavu zatím nikdo nechce nic konkrétního sdělit. Diagnózu údajně zná britský list Mirror, ale vedení se rozhodlo po domluvě s Deppem, že ji nezveřejní.

Johnny v Londýně a Buckinghamshire natáčí nový film Sweeney Todd. Doprovázejí ho také manželka Vanessa, sedmiletá dcera Lily-Rose a čtyřletý syn Jack.

"Nežádali žádnou speciální pozornost, ale chtějí pro svou dceru pouze nejlepší péči, jako každý rodič. Je to pro ně skutečně těžké období, Johnny je stále v nemocnici, aby na dceru dával pozor, a celá rodina se modlí, aby se uzdravila. Každý den berou tak, jak přichází. Jejich emoce jsou jako na horské dráze. Johnny je oddaný otec a věnuje maximum svého času Lily," prozradil nejmenovaný zdroj z nemocnice.

Reklama

Související témata:

Související články

Johnny Depp chce být jednou tlustý muž

Americký herec a idol mnoha žen Johnny Depp se kochá představou, že až bude pomalu stárnout, bude se cpát vším, na co si vzpomene a jeho kila půjdou krásně...

Johnny Depp je prý podle domorodců "kanibal"

Johnny Depp je prý "kanibal". Alespoň podle tvrzení příslušníků kmene jednoho z ostrovů Dominikánské republiky, kde hollywoodský herec momentálně natáčí třetí...

Výběr článků

Načítám