Hlavní obsah

Čínský student vystřídal již 500 mobilních telefonů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NANJING

Čtyřiadvacetiletý čínský student Čang Ji tvrdí, že během uplynulých devíti let zvládl kompletní ovládání přibližně 500 mobilních telefonů. Mladý muž z města Nanjing říká, že se velmi rád učí novým funkcím jednotlivých mobilních telefonů. Své podivné záliby se tak rozhodl náležitě využít.

Článek

Čang Ji se stal konzultantem v oblasti mobilních telefonů a také odborníkem na veškeré problémy, které mají s mobily jeho spolužáci. Napsal o tom server Ananova s odkazem na tamější deník Kuaibao Daily.

"Svůj první mobilní telefon jsem dostal v roce 1998 jako dárek od otce," řekl Čang, jehož otec je prodejce mobilních telefonů. "Poté, co jsem plně poznal všechny funkce mobilního telefonu, pocítil jsem obrovský pocit naplnění. Od toho momentu se pro mě staly mobily takovou velkou hračkou. Vždy se snažím získat nejnovější telefony, abych se mohl naučit jejich funkce," řekl nadšeně mladík.

Když nějaký mobilní telefon Čang používá měsíc, tak je to opravdu unikát. Jakmile mobilní telefon ovládá dle svých představ, tak ho prodá svým spolužákům a nebo se ho zbaví na second-handovém trhu s mobily.

"Plně pochopit funkce nového telefonu mi zabírá stále méně a méně času. Zatím jsem ale nenašel mobilní telefon, který by mi vyhovoval ve všech směrech," dodal mladý nadšenec.

Reklama

Související články

Mobil je mnohdy horší droga než cigareta

Mobilní telefony jsou stejně návykové jako kouření či počítačové hry. Podle britských odborníků je mobil drogou pro každého šestého studenta. A stále roste...

Mobil posázený diamanty stojí 8,5 miliónu korun

Luxus vtrhl i do světa mobilních telefonů. Na světě je přístroj, který má tlačítka posázená pravými diamanty. S názvem Černý diamant je připraven do prodeje...

Výběr článků

Načítám